DEJAVNOST

Z varstvom želimo otrokom zagotoviti toplino in varnost, ki jo potrebujejo, ko so njihovi starši odsotni, staršem pa, da jih za otroka v tem času ne bo skrbelo.

Skrbelo jih ne bo; ker bo za otroka najbolje poskrbljeno, ker bo varstvo podobno domačemu okolju in zato manj stresno, ker se bo otrok enako zgodaj socializiral, a počasneje pripravil na vstop v vrtec z večjim številom otrok potem, ko bo njegov imunski sistem že dovolj utrjen!

Želimo tudi, da bi bilo najzgodnejše obdobje malčkov v varstvu tako prijetno, da se ga bodo veselili in vanj radi prihajali, tako otroci, kot starši!

Manjša skupina (4-6) otrok omogoča pristnejše odnose, zaupanje, individualno obravnavo otrok, več prilagajanja ter zdravo in varno okolje (manj možnosti okužb oz. bolezni ).

Zaščitni znak varstva otrok je slika treh črno belih muc s tačkami na okenski polici. Plišaste maskote so v prostorih varstva. V nadstropju hiše pa stanujejo tri "prave" muce, ki sicer niso podobne mucam na sliki, a smo po njih imenovali varstvo "Pri treh mucah". V toplejših dnevih je te muce (Miša, Issy in Diego) mogoče videti na zgornjem balkonu. So zdrave, cepljene in živijo v stanovanju, zato jih bodo lahko spoznali tudi otroci.


Dextera, predšolska vzgoja in varovanje otrok Granada Benčič s.p, Beograjska ulica 16, 2000 Maribor tel: 031 259 735, e-mail: granada.bencic@triera.net
matična št:6428843000, davčna št:75250551
delovni čas: poslujem okvirno v času med 7.00 in 16.00 uro oziroma po vnaprejšnjem dogovoru s starši tudi v drugačnem času.